Upes forele ir skaista zivs. Tās zvīņas laistās kā varavīksne un smaržo pēc vasaras svaigajiem ūdeņiem. Tagad mazas foreles bieži var iegādāties arī lielveikalos.
Šī recepte ir lieliska savā vienkāršībā un nesamākslotībā. Tikai tīras, nepārsātinātas garšas – ķiploks, citrons, dilles un grila dūmiņš. Lieliski tiks izcelts foreles aromātiskais saldūdens svaigums.
Šādi varat pagatavot jebkuru zivi!
Zivi iztīra un nomazgā.
Zivs sānos iegriež trīs slīpus griezumus. Sīpolu notīra un sagriež gredzenos. Ķiploka daiviņas notīra un pārgriež uz pusēm. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm.
Sajauc ½ tējkaroti sāls ar ½ tējkaroti piparu. Ar šo maisījumu ierīvē zivi no ārpuses un iekšpuses. Zivī liek sīpolus, ķiploka daiviņas, tomātu pusītes un veselas dilles. Pārspiež pāri citrona sulu.
Ja grilēsiet cepamajā restē, tad grilējiet uz mērenas liesmas ~ 15 minūtes.
Ja nevēlaties stāvēt klāt, tiniet zivi vairākās folijas kārtās, lieciet uz grila vai uz oglēm un ļaujiet cepties ~ 25 minūtes. Iesakām izmēģināt abus pagatavošanas veidus, jo garša atšķiras!
Pasniedziet ar grilētiem dārzeņiem vai svaigiem lapu salātiem.
Melanin to ensure that deals in a buy cialis sublingual reviews for men.