Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Produkti
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Autors:
Katrīna Mame
Grilēta ananasa šķēles ar saldējumu un šokolādi
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
½ ananasa
8 karotes plombīra saldējuma
Vivani
pilnpiena šokolāde ar karameļu kraukšķiem un inku sāli
Pagatavošana
Ananasu nomizo un sagriež četrās 0,5–1 cm biezās šķēlēs. Ar nazi katras šķēles vidū izgriež aplīti.
Ananasa šķēles cep grilā 1–2 minūtes no katras puses.
Grilētās ananasa šķēles pasniedz ar saldējumu un pārkaisa ar sakapātu šokolādi.
Jūs varētu interesēt
LIELLOPU BBQ RIBIŅAS
CITRONU CAKE POP
Laiks parūpēties par garšīgu nākamo gadu! Abonē žurnālu Pie Galda!
Lasīt vairāk
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: