Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Autors:
Katrīna Mame
Grilēta ananasa šķēles ar saldējumu un šokolādi
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
½ ananasa
8 karotes plombīra saldējuma
Vivani
pilnpiena šokolāde ar karameļu kraukšķiem un inku sāli
Pagatavošana
Ananasu nomizo un sagriež četrās 0,5–1 cm biezās šķēlēs. Ar nazi katras šķēles vidū izgriež aplīti.
Ananasa šķēles cep grilā 1–2 minūtes no katras puses.
Grilētās ananasa šķēles pasniedz ar saldējumu un pārkaisa ar sakapātu šokolādi.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
CLOTTED CREAM
Kūkas veidnē cepta milzu kanēļmaizīte
KEIKPOPI
Batoniņi ar sāļās karameles un kokosriekstu krēmu
Komentāri: