Griķu un šokolādes pankūkas

Viegla
līdz 1 h
3 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g griķu miltu
  • 2 banāni
  • 2 ēdamkarotes kakao
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 220 ml auzu piena
  • 2 ēdamkarotes dateļu sīrupa
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Visas pankūku sastāvdaļas (izņemot eļļu) liek blenderī vai virtuves kombainā un blendē, līdz izveidojusies viendabīga mīkla.
  2. Pannā sakarsē eļļu, un ar ēdamkaroti liek mīklu pannā, veidojot mazas, apaļas pankūciņas. Cep, līdz tās ir apbrūnējušas no abām pusēm.
  3. Pasniedz ar riekstu sviestu, ogām un dateļu sīrupu vai ievārījumu.

Komentāri:

  • Diana saka:

    Mīkla iznāca ārkārtīgi sausa un stingra. Cepot, diemžēl, nekas kopā neturējās. Izniekotas sastāvdaļas!

  • Mellene saka:

    Arī man mīkla sanāca sausa un ķepīga kā iepriekšējā komentārā. Ieteiktu šo recepti uzlabot vai izņemt ārā.