Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Edgars Sanders
GRIĶU UN GRŪBU PUTRA AR MARINĒTU SELERIJU UN ZAĻAJIEM ZIRNĪŠIEM
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
150 g pērļu grūbu
100 g griķu
1 sīpols
½ burciņas marinētu seleriju (“
Nezhin
” 450 g)
90 g pipargurķīšu (liela sauja)
200 g konservētu zaļo zirnīšu
1–2 ēdamkarotes sojas majonēzes (der arī krēmsiers vai jogurts)
buntīte pētersīļu
grauzdētu riekstu un sēklu maisījums – zemesrieksti, lazdu rieksti, ķirbju sēklas, čia sēklas u.c.
sāls, pipari, olīveļļa
Pagatavošana
Novāra grūbas un griķus (atsevišķi), kā noradīts uz iepakojuma. Kad tie gatavi, atdzesē zem auksta, tekoša ūdens un noliek maliņā.
Smalki sakapā sīpolu, sagriež pipargurķīšus mazās ripiņās.
Katliņā uz lielas uguns liek cepties sīpolus, līdz tie ir zeltaini brūni.
Pievieno grūbas, griķus, selerijas, gurķīšus, zirnīšus un majonēzi. Visu kārtīgi samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas un ņem nost no uguns.
Iemaisa smalki sakapātus pētersīļus, un pasniedz kopā ar grauzdētu riekstu un sēklu maisījumu.
Jūs varētu interesēt
Bagātīgā sodas maize un saulē kaltētu tomātu sviests
Fish and Chips burgers
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: