Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Edgars Sanders
GRIĶU UN GRŪBU PUTRA AR MARINĒTU SELERIJU UN ZAĻAJIEM ZIRNĪŠIEM
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
150 g pērļu grūbu
100 g griķu
1 sīpols
½ burciņas marinētu seleriju (“
Nezhin
” 450 g)
90 g pipargurķīšu (liela sauja)
200 g konservētu zaļo zirnīšu
1–2 ēdamkarotes sojas majonēzes (der arī krēmsiers vai jogurts)
buntīte pētersīļu
grauzdētu riekstu un sēklu maisījums – zemesrieksti, lazdu rieksti, ķirbju sēklas, čia sēklas u.c.
sāls, pipari, olīveļļa
Pagatavošana
Novāra grūbas un griķus (atsevišķi), kā noradīts uz iepakojuma. Kad tie gatavi, atdzesē zem auksta, tekoša ūdens un noliek maliņā.
Smalki sakapā sīpolu, sagriež pipargurķīšus mazās ripiņās.
Katliņā uz lielas uguns liek cepties sīpolus, līdz tie ir zeltaini brūni.
Pievieno grūbas, griķus, selerijas, gurķīšus, zirnīšus un majonēzi. Visu kārtīgi samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas un ņem nost no uguns.
Iemaisa smalki sakapātus pētersīļus, un pasniedz kopā ar grauzdētu riekstu un sēklu maisījumu.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Krāsnī cepta zivs
Cepetis ar sinepju garoziņu un dārzeņiem
Biešu risoto
Karamelizēta paprika ar spinātu prosu un piparmētru un kazas siera mērci
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: