Inga Kalniņa ir divu blogu autore (“Le Petit Pot” un “UrbanicOrganic”) un mamma divām jaukām meitenēm – Grētai Teodorai un Florencei Rozei, kas iedvesmoja Ingu sarakstīt savu pirmo grāmatu “Pilnām Mutēm” un izveidot pirmo pavārburtnīcu bērniem latviešu valodā.
Graudaugu putra ar karamelizētiem āboliem un brūklenēm
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
1 glāze 4 graudu pārslu
500 ml piena putras vārīšanai
1 ābols, sagriezts šķēlēs
2 ēdamkarotes cukura
100 g sviesta
sauja brūkleņu
Pagatavošana
Vāra 4 graudu putru kā ierasts.
Kamēr vārās putra, pannā ber cukuru un pievieno sviestu. Kad veidojas viegli karamelizēts sviests, tajā liek ābolu šķēlītes un daļu brūkleņu. Ābolus uzmanīgi apcep karamelē, pievieno pārējās brūklenes un visu samaisa.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: