Sagatavo jēra gaļas ļuļa kebabu, maltajai gaļai pievienojot garšvielas, zaļumus, ķiplokus, sīpolus, tomātu pastu un olu. Visu kārtīgi samaisa un izveido garenas kebaba kotletītes.
Ļuļa kebabu apcep uz grila un pabeidz gatavot krāsnī vēl 5 minūtes.
Kamēr ļuļa kebabs gatavojas krāsnī, pagatavo Coleslaw kāpostu salātus, sajaucot kopā sarkanos kāpostus, turku jogurtu, sakapātu ķiploku, citronu sulu, garšvielas un olīveļļu.
Kebaba pildījumam papildus sagatavo šķēlēs sagrieztu tomātu un sagrieztu apceptu bekonu.
Pannā apmēram 10 sekundes uzsilda tortilju, tad uz tās liek visas sagatavotās pildījuma sastāvdaļas un sarullējot izveido kebabu.
Grilpannā izkausē sarīvēto Čedaras sieru un apviļā tajā kebabu. Turpina 3–4 minūtes cept, kamēr siers izveidojis kraukšķīgu garozu apkārt kebabam.
Autentiskākam kebaba izskatam to pasniedz, ietītu folijā.
Komentāri: