Justs ir Riga Black Balsam globālais vēstnieks, kas ik pa laikam viesojas žurnāla “Pie Galda!” lapaspusēs un video kanālā, gatavojot kokteiļus ar Balzāma produkciju.
Autors: Linda Vilmansone-Virbule
Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Autors: Māra Pole
Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Gin’n’tonic ar dedzināta laša tako
Vidēji sarežģīti, Viegla
līdz 30 min
4 personām
Gin’n’tonic ir viens no populārākajiem kokteiļiem, kas piestāv jebkurai sezonai, taču šoreiz kokteilis pierādīs savu izcilību jaunā gaismā, pateicoties pieskaņotajām uzkodām.
Lasi atbrīvo no asakām un ādas, sagriež 2×2 cm lielos gabaliņos un iemarinē harisas mērcē.
Tikmēr pagatavo avokado mērci. Blenderī liek avokado, ķiploku, kinzu, halapenjo gabaliņus, sāli un cukuru, laima miziņas un sulu. Ja vēlas, var pievienot arī melnos piparus. Visu sablendē viendabīgā masā.
Redīsus un gurķi sagriež ripiņās.
Laša gabaliņus apdedzina ar virtuves degli vai ātri aprauj uz sausas grila pannas.
Tortiljas plāksnes nedaudz uzsilda uz pannas vai krāsnī, tajās liek pagatavoto avokado mērci, salātu lapiņu, gurķu un redīsu ripiņas, pāri kārto apdedzinātos laša gabaliņus.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: