Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Produkti
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Autors:
viesis
Gaspačo
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Sastāvdaļas
2 tomāti
½ paprikas
1 sīpols
2 daiviņas ķiploku
1 buntīte diļļu
1 buntīte pētersīļu
30 g spinātu
1 vidēja izmēra gurķis
5 piparmētru lapiņas
sāls
svaigi malti melnie pipari
1 čili
100 ml olīveļļas
Pagatavošana
Tomātiem izņem serdes daļas, sagriež rupjos gabalos. Paprikai izņem sēklas un kātiņu, sagriež rupjos gabalos.
Sīpolu un ķiplokus nomizo un sagriez lielos gabalos. Dillēm un pētersīļiem nogriež kātus. Gurķi nomizo un sagriež biezās ripiņās.
Visu liek blenderī, pievieno piparmētru lapas, spinātu lapas, čili un olīveļļu.
Visu sablendē viendabīgā masā, pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.
Jūs varētu interesēt
Baltmaizes pudiņš ar ogām
SIERA UN ALUS FONDĪ
Laiks parūpēties par garšīgu nākamo gadu! Abonē žurnālu Pie Galda!
Lasīt vairāk
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: