Gaspačo

Viegla
līdz 30 min
3 personām

Sastāvdaļas

  • 2 tomāti
  • ½ paprikas
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 buntīte diļļu
  • 1 buntīte pētersīļu
  • 30 g spinātu
  • 1 vidēja izmēra gurķis
  • 5 piparmētru lapiņas
  • sāls
  • svaigi malti melnie pipari
  • 1 čili
  • 100 ml olīveļļas

Pagatavošana

  1. Tomātiem izņem serdes daļas, sagriež rupjos gabalos. Paprikai izņem sēklas un kātiņu, sagriež rupjos gabalos.
  2. Sīpolu un ķiplokus nomizo un sagriez lielos gabalos. Dillēm un pētersīļiem nogriež kātus. Gurķi nomizo un sagriež biezās ripiņās.
  3. Visu liek blenderī, pievieno piparmētru lapas, spinātu lapas, čili un olīveļļu.
  4. Visu sablendē viendabīgā masā, pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.

Komentāri: