Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
viesis
Gaspačo
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Sastāvdaļas
2 tomāti
½ paprikas
1 sīpols
2 daiviņas ķiploku
1 buntīte diļļu
1 buntīte pētersīļu
30 g spinātu
1 vidēja izmēra gurķis
5 piparmētru lapiņas
sāls
svaigi malti melnie pipari
1 čili
100 ml olīveļļas
Pagatavošana
Tomātiem izņem serdes daļas, sagriež rupjos gabalos. Paprikai izņem sēklas un kātiņu, sagriež rupjos gabalos.
Sīpolu un ķiplokus nomizo un sagriez lielos gabalos. Dillēm un pētersīļiem nogriež kātus. Gurķi nomizo un sagriež biezās ripiņās.
Visu liek blenderī, pievieno piparmētru lapas, spinātu lapas, čili un olīveļļu.
Visu sablendē viendabīgā masā, pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Kanēļmaizītes
Burkānu un Indijas riekstu krēmzupa
Buljonzupa ar dārzeņiem un makaroniem
Medus kūka
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: