Garneļu tako

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 liels avokado
  • salātlapas
  • 8 mazās tortiljas
  • koriandrs
  • 400 g garneļu
  • sauja ķiršu tomātiņu
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces

MĒRCEI

  • ½ čili pipara
  • 2 vārīti burkāni
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • sāls un pipari pēc garšas
  • 1 tējkarote medus

Pagatavošana

  1. Mērcei visas sastāvdaļas liek blenderī un sablendē līdz zīdainai konsistencei.
  2. Uz pannas uzkarsē mazliet eļļas un uz lielas uguns apcep ķiplokus un garneles. Pievieno medu un sojas mērci un ļauj visam nedaudz sakaramelizēties.
  3. Tortiljas mazliet sasilda uz pannas, lai tās kļūtu mīkstas. Pa virsu smērē mērci, liek sagrieztu avokado, tomātus, salātlapu, koriandra lapiņas un garneles.