Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Garneļu fahitas ar laimu
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
400 g tīģergarneļu
1 cukīni
3 dažādu krāsu paprikas
4 ēdamkarotes majonēzes
2 tējkarotes medus
4 ēdamkarotes grieķu jogurta
2 avokado
4 laimi
1 čili pipars
8 plāksnes wrapu
šķipsniņa Kajennas piparu
⅓ tējkarotes malta kumīna
⅓ tējkarotes sāls
Pagatavošana
Garneles atdala no čaulām un iemarinē uz 15 minūtēm. Marinādi pagatavo no smalki sakapāta čili, 1 tējkarotes medus un 2 laimu sulas.
Visus dārzeņus sagriež stienīšos, pārber ar garšvielām un, izņemot avokado, ko necep, liek uz cepamās pannas, kur ieklāts cepamais papīrs.
Uz cepamās pannas liek arī iemarinētās garneles, un visu cep 10 minūtes grila režīmā.
Tikmēr pagatavo mērci, sakuļot kopā majonēzi, grieķu jogurtu, medu un sulu un miziņas no 2 laimiem.
Vrapu plāksnes nogrilē uz grila pannas.
Gatavos dārzeņus kopā ar garnelēm un mērci tin siltās vrapa plāksnēs un ēd nekavējoties.
Komentāri: