Garneļu fahitas ar laimu

līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 400 g tīģergarneļu
  • 1 cukīni
  • 3 dažādu krāsu paprikas
  • 4 ēdamkarotes majonēzes
  • 2 tējkarotes medus
  • 4 ēdamkarotes grieķu jogurta
  • 2 avokado
  • 4 laimi
  • 1 čili pipars
  • 8 plāksnes wrapu
  • šķipsniņa Kajennas piparu
  • ⅓ tējkarotes malta kumīna
  • ⅓ tējkarotes sāls

Pagatavošana

  1. Garneles atdala no čaulām un iemarinē uz 15 minūtēm. Marinādi pagatavo no smalki sakapāta čili, 1 tējkarotes medus un 2 laimu sulas.
  2. Visus dārzeņus sagriež stienīšos, pārber ar garšvielām un, izņemot avokado, ko necep, liek uz cepamās pannas, kur ieklāts cepamais papīrs.
  3. Uz cepamās pannas liek arī iemarinētās garneles, un visu cep 10 minūtes grila režīmā.
  4. Tikmēr pagatavo mērci, sakuļot kopā majonēzi, grieķu jogurtu, medu un sulu un miziņas no 2 laimiem.
  5. Vrapu plāksnes nogrilē uz grila pannas.
  6. Gatavos dārzeņus kopā ar garnelēm un mērci tin siltās vrapa plāksnēs un ēd nekavējoties.