Šoreiz Uģis no “Gatavo 3” komandas prezentēs garda ēdiena recepti, kura derēs brīžos, kad laika ir pavisam maz un izsmalcinātām vakariņām nekas nav sagatavots. Tas ir ātrais vistas “wok” ar dārzeņiem.
Lai pagatavotu lielisku “wok” ēdienu, ir nepieciešams ievērot vairākus svarīgus nosacījumus, piemēram, būtiska ir pannas izvēle. Droši vien esi veikalos manījis speciālās “wok” pannas, – tās arī derēs un padarīs tavu “wok” ēdienu autentiskāku. Protams, vienmēr vari iztikt ar savu iemīļoto pannu, taču gurmāni tomēr iesaka izmantot speciālās pannas.
Svarīgi šo ēdienu gatavot ļoti augstā temperatūrā. Skaidrs, ka mājas apstākļos cepšanai radīt tādu liesmu, kādu gan jau esi redzējis dokumentālajās filmās par ceļojumiem Āzijā, būs grūti, taču izmanto savas plīts iespējami karstāko režīmu šā ēdiena pagatavošanai.
Tā kā “wok” ēdiens tiek gatavots uz lielas liesmas, tad, saprotams, lietas, proti, cepšana, notiek ātri. Tādēļ svarīgi, lai visas ēdiena sastāvdaļas ir sagrieztas un jeb kā citādi sagatavotas jau iepriekš.
Ye$$$$ ir garshiigi