Blenderī liek dateles, dzērvenes un kādu trešo daļu no visiem riekstiem un sēkliņām Sablendē.
Masu liek lielā bļodā, pievieno atlikušos riekstus, sēklas, medu un kokosriekstu eļļu. Ar rokām izmīca. Ņem taisnstūrveida formu, un masu izlīdzina aptuveni 1 cm biezā kārtā. Liek saldētavā uz 30–40 minūtēm sastingt.
Sacietējušo masu sagriež porciju gabaliņos – aptuveni 3 x 10 cm.
Ja ir vēlēšanās – noglazē, izkausējot šokolādi un pārsmērējot to pāri katram batoniņam. Kad šokolāde sastingusi, katru gabaliņu ietin cepamajā papīrā vai avīzē un apsien ar diedziņu. Ja jāuzglabā ilgāku laiku, labāk uzglabāt ledusskapī.
Komentāri: