Eksotiskie tako ar garnelēm

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Vienmēr esi vēlējies izbaudīt Meksikas virtuvi? Šī ir tava iespēja! Viegla pagatavošana, lielisks garšu salikums un autentisks izpildījums!

Sastāvdaļas

  • 500 g attīrītu garneļu
  • 1 tējkarote čili pārslu
  • 1 ēdamkarote medus
  • sula no ½ laima
  • sāls pēc garšas
  • 2 kukurūzas vālītes
  • 1 avokado
  • 1 mango
  • 4 tako
  • “Spilva” Tako salsa ananasu mērce

Pagatavošana

  1. Garneles sajauc ar čili pārslām, medu, laima sulu un sāli. Apmaisa un atstāj iemarinēties uz 20 minūtēm.
  2. Kukurūzas vālītes uz grilla apcep zeltaini brūnas no visām pusēm.
  3. Avakado un mango sagriež nelielos gabaliņos.
  4. Tako apsmērē ar Tako salsa mērci, liek sagrieztu kukurūzu, avokado, mango, garneles un pārber ar zaļumiem. Ja vēlas, uzlej vēl papildu Tako mērci.
  5. Pasniedz, apslakot ar laima sulu.

Komentāri: