Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Dārzeņu sautējums
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
400 g konservētu turku zirņu, noskaloti un nosusināti
1 šalotes sīpols, smalki sakapāts
2–3 daiviņas ķiploku, saspiestas
2 burkāni, sagriezti kubiņos
1 saldais kartupelis, sagriezts kubiņos
1 pastinaks, sagriezts kubiņos
1 sauja zaļo pupiņu (garo), ar nogrieztiem galiem un pārgrieztas uz pusēm
1 liela bunte svaiga koriandra
400 g mizotu tomātu gabaliņos
1–2 ēdamkarotes tomātu pastas
1 ēdamkarote brūnā cukura
2 ēdamkarotes
Santa Maria
garšvielas gaļai ar garšaugiem un
ķiplokiem
sāls
pipari
1 ēdamkarote olīveļļas
1 citrons
Pagatavošana
Dziļā pannā lej olīveļļu, uz vidējas uguns apbrūnina sīpolus un ķiplokus, līdz tie mīksti.
Pievieno dārzeņus un zaļās pupiņas. Maisa un sautē aptuveni 2 minūtes.
Pievieno tomātus, tomātu pastu un turku zirņus, visu apmaisa.
Pievieno cukuru, garšvielas, visu labi apmaisa un sautē uz mazas uguns aptuveni 20 –30 minūtes.
Pasniedz ar olīveļļu, svaigu koriandru un nedaudz uzspiež svaigu citronu sulu. Var ēst ar apgrauzdētu maizīti.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Tomātu tartars
Spageti ar pesto, tomātiem un sieru
CŪKGAĻAS PELMEŅI
Pastas salāti ar mini mocarellu un dārzeņiem
Komentāri: