Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Dārzeņu sautējums
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
400 g konservētu turku zirņu, noskaloti un nosusināti
1 šalotes sīpols, smalki sakapāts
2–3 daiviņas ķiploku, saspiestas
2 burkāni, sagriezti kubiņos
1 saldais kartupelis, sagriezts kubiņos
1 pastinaks, sagriezts kubiņos
1 sauja zaļo pupiņu (garo), ar nogrieztiem galiem un pārgrieztas uz pusēm
1 liela bunte svaiga koriandra
400 g mizotu tomātu gabaliņos
1–2 ēdamkarotes tomātu pastas
1 ēdamkarote brūnā cukura
2 ēdamkarotes
Santa Maria
garšvielas gaļai ar garšaugiem un
ķiplokiem
sāls
pipari
1 ēdamkarote olīveļļas
1 citrons
Pagatavošana
Dziļā pannā lej olīveļļu, uz vidējas uguns apbrūnina sīpolus un ķiplokus, līdz tie mīksti.
Pievieno dārzeņus un zaļās pupiņas. Maisa un sautē aptuveni 2 minūtes.
Pievieno tomātus, tomātu pastu un turku zirņus, visu apmaisa.
Pievieno cukuru, garšvielas, visu labi apmaisa un sautē uz mazas uguns aptuveni 20 –30 minūtes.
Pasniedz ar olīveļļu, svaigu koriandru un nedaudz uzspiež svaigu citronu sulu. Var ēst ar apgrauzdētu maizīti.
Jūs varētu interesēt
PLUCINĀTAS CŪKGAĻAS HOT DOG
Dārzeņu sendviči ar aso majonēzi
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: