Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Dārzeņu minestrone
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
sauja saldētu zirnīšu
1 burkāns
½ brokoļa
sauja saldētu pākšu pupiņu
10 ķiršu tomātiņi
1 sīpols
2 selerijas kāti
sauja svaiga bazilika
1 lauru lapa
2 daiviņas ķiploku
nepilna sauja pētersīļu, smalki sakapātu
2 litri ūdens
1 Gallina Blanca dārzeņu buljona kubiņš
liela sauja makaronu
Pagatavošana
Visus dārzeņus sagriež un liek katlā, pievieno buljona kubiņu, ūdeni un vāra 30–45 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.
Beigās pievieno lielu sauju makaronu un ļauj tiem izvārīties. Pievieno sāli pēc garšas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: