Mūsdienu skrejošo ikdienu ērtāku noteikti padarīs kāds gatavs marinēts šašliks. Mani ieteikumi ir atrast katram gardāko un kvalitatīvāko gaļas veidu, lai tas cepot nepaliek sauss un nebaudāms. Es noteikti izvēlos “JS Meistardarbs” marinēto gaļu, jo tajā netiek izmantots etiķis, kas bieži sausina gaļu. Šajā produktā izmantota tikai kakla karbonāde, kura cepot noteikti būs sulīgāka nekā citas cūkgaļas daļas. Gaļas likšanu uz grila nevajadzētu sasteigt, jo jāļauj oglēm kārtīgi iekurties. Šašliku dur uz iesmiem un grozot cep. Lai uzzinātu, kad tad tas gatavs, iegriež gabaliņu. Sulai iekšpusē jābūt caurspīdīgai vai pavisam nedaudz rozīgai. Gaļa atpūšoties sasniegs vajadzīgo gatavību. Ja sulas nav vispār, tad šašliks ir pārcepts. Lai šašliks būtu gardāks, to iesakām baudīt ar Oak’A BBQ oriģinālo mērci vai Oak’A BBQ etiķa BBQ mērci, kas maltīti padarīs tikai bagātāku.
Labdien man jautājums cik daudz ir jāliek etiķis marinādei. Cik g. Šašlikam.