Ernests ir raidījuma ”Visi Pie Galda!” personība, aizrautīgs kulinārs, kam patīk eksperimentēt virtuvē un izmēģināt pasaules garšas. Aizrautīgs, entuziastisks un viennozīmīgi radošs cilvēks.
Cūkgaļas karbonāde alus mīklā
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
400 ml Lielvārdes tumšā alus
200 g kviešu miltu
1 kg cūkgaļas kakla karbonādes
Sāls, Pipari
Pagatavošana
Bļodā ar putojamo slotiņu sajauc miltus, tumšo alu, sāli un piparus.
Izklapētas cūkgaļas kakla karbonādes mērc alus mīklā un cep ieeļļotā panā zeltaini brūnas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: