Pagatavo cepumu mīklu. Lielā bļodā ar mikseri sajauc kopā sviestu ar abiem cukuriem un sāli, tad pievieno olu, iemaisa. Kad iegūta vienmērīga masa, pievieno miltus un auzu pārslas. Visu samaisa viendabīgā masā, ko liek uz cepamās pannas un izlīdzina. Cep 15 minūtes, līdz cepums ir zeltains, tad atdzesē.
Pagatavo pīrāga pamatni. Lielo auzu cepumu sadrupina bļodā, pievieno izkausēto sviestu un cukuru. Visu samaisa un liek kūkas formā, ar pirkstiem vai ēdamkaroti izlīdzina un nopresē.
Pagatavo pildījumu. Lielā bļodā sajauc visas pildījuma sastāvdaļas – abus cukurus, olu dzeltenumus, saldo krējumu, vaniļas ekstraktu, sāli, piena pulveri un izkausētu sviestu. Maisa, līdz iegūta viendabīga masa.
Pildījuma masu lej pāri auzu pārslu cepumu pamatnei kūkas formā. Cep 170 °C temperaūrā 50 minūtes, līdz pīrāgs ir zeltaini brūns. Pirms pasniegšanas pīrāgs obligāti jāatdzesē un ideālā gadījumā jānotur ledusskapī vismaz 5 stundas. Tad tas būs nepārspējami garšīgs!
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: