CLOTTED CREAM

Viegla
ilgāk par 2 h
20 personām

Šis ir burvīgs papildinājums tējas dzeršanas pēcpusdienai angļu gaumē. Tēja, skones, ievārījums un clotted cream. Clotted cream ir ilgi un zemā temperatūrā karsēts saldais krējums, kas beigu beigās ieguvis krēmīgu tekstūru, zeltainu virskārtu un nedaudz saldu un riekstainu garšu. Svarīgi atcerēties, ka šīs receptes pagatavošanā galvenais nav sastāvdaļu daudzums, bet kvalitāte un ļoti liela pacietība.

Sastāvdaļas

1 litrs 35% saldā krējuma

Pagatavošana

  1. Krējumu lej karstumizturīgā traukā (apmēram 20 x 25 cm), ko liek cepeškrāsnī 80 °C temperatūrā uz 14 stundām.
  2. Kad krēms izkarsēts, cepeškrāsni izslēdz un ļauj tam pāris stundu tajā atdzist, pēcāk to liek ledusskapī pilnībā sastingt.
  3. Krēmu liek burciņā un pasniedz ar siltām skonēm un ievārījumu.