Cepumu mīkla ir diezgan mīksta, tādēļ sarežģītākais visā procesā ir mīksto mīklu izrullēt un izspiestos cepumiņus dabūt uz pannas. Bet, kad tas aiz muguras, pārējais ir nieki vien.
Cepumi no krāsns nāk ārā ļoti kraukšķīgi. Kad viducī iesmērēts krēms un pāris stundu gardumiem ļauts atpūsties – ir sasniegta īstā garšas burvība.
Pildījumam
Citronu noskalo. Bļodā liek sviestu un pierīvē citrona miziņu.
Pievieno sāli un saspaida ar dakšu.
Pievieno miltus, cukuru un vaniļas cukuru.
Samīca. Mīklai ir jābūt plastiskai. Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek 1 stundu dzesēties ledusskapī.
Mīklu plāni izrullē.
Ar glāzīti izspiež cepumiņus.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru un kārto cepumus.
Sakuļ olu, ko pārsmērē cepumiem. Uzkaisa cukuru un liek cepties. Cep ~15 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini. Atdzesē.
Pagatavo pildījumu. Noskalo citronu un uz smalkās rīves norīvē miziņu. No vienas puses izspiež sulu. Samaisa svaigo sieru, ēdamkaroti rīvēto miziņu.
Pieber pūdercukuru un piepilina ½ citrona sulu. Samaisa. Masai ir jābūt saldeni skābenai.
Kad cepumi ir pilnībā atdzisuši (pretējā gadījumā krēms izkusīs), uz viena cepuma uzliek nelielu piciņu krēma.
Otru cepumu liek virsū. Piespiež.
Sanāca gardi!