Kumīnu un koriandru apgrauzdē sausā pannā apmēram 1 minūti, līdz garšvielas viegli apbrūnējušas. Pēc tam tās samaļ piestā vai elektriskajās dzirnaviņās.
Tomātus sagriež nelielos gabalos, sīpolus, ķiploku un čili sakapā, ingveru sarīvē.
Visas ievārījuma sastāvdaļas, izņemot sojas mērci, liek katlā, samaisa un vāra apmēram 1 stundu, līdz iegūta bieza, ievārījumam līdzīga konsistence.
Beigās pievieno sojas mērci, samaisa un pavāra vēl divas minūtes.
Ievārījumu lej sterilizētās burkās, kārtīgi aizvāko, apgriež ar vāku uz leju un atstāj atdzist.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: