Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Cēzara uzkodas ar tītara vai vistas filejas šķiņķi un kraukšķinātu bekonu
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
200 g krēmsiera
1 citrons
1 ķiploka daiviņa2 vistas filejas
1 apelsīns
3 ēdamkarotes angļu sinepju ar graudiņiem vai Dižonas sinepju
10 ķiršu tomātiņi
1 franču bagete
1 ledus salātu galviņa
200 g NOO kūpinātā bekona
150 g cietā tipa siera
Pagatavošana
Vistas filejas iemarinē sulā no 1 apelsīna, kurā iemaisītas 2 ēdamkarotes sinepju. Atstāj, lai ievelkas.
Pagatavo krēmu. Blenderī sakuļ kopā smalki sakapātu ķiploku, sulu no 1 citrona, krēmsieru un 1 ēdamkaroti sinepju. Masai jābūt viegli gaiši dzeltenai un krēmīgā konsistencē.
Bageti sagriež garenās šķēlēs, apslaka ar eļļu un apgrauzdē līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī.
Uz pannas apcep bekona šķēlītes.
Vistu ātri apcep uz pannas nelielā daudzumā eļļas. Tas aizņems ~ 7–8 minūtes. Kad vistas filejas izcepušās, to sagriež plānās šķēlītēs
Uz maizītes uzziež nedaudz sagatavotā krēma, liek vistas šķēlīti, bekona gabaliņu, nelielu lapiņu ledus salātu, pusi ķiršu tomātiņa un plānu šķēlīti cietā tipa siera. Ja nepieciešams, nostiprina ar kociņu.
Komentāri: