CEPUMI EGLĪTES ROTĀŠANAI

Viegla
līdz 1 h
10 personām

Sastāvdaļas

SMILŠU MĪKLAI

400 g kviešu miltu

150 g mandeļu miltu

250 g sviesta

125 g pūdercukura

1 ola

šķipsniņa sāls

 

Dr. Oetker šokolāde mērcēšanai

Dr. Oetker cukura dekori

Pagatavošana

  1. Mikserī ar lāpstas uzgali liek miltus, mandeļu miltus, sāli un sviestu. Tad pievieno pūdercukuru. Ieputo un pievieno olu. Turpina maisīt, līdz izveidojas viendabīga masa.
  2. Gatavo mīklu sadala trīs līdz četrās vienādās daļās. Liek starp cepamā papīra loksnēm un izrullē sev vēlamajā biezumā. Uz brīdi ieliek ledusskapī, lai mīkla paliek stingrāka.
  3. Izņem no ledusskapja, noņem virsējo papīra loksni. Spiež izvēlētajās formās un liek cepties zeltaini brūnus 170 °C temperatūrā 10 līdz 20 minūtes atkarībā no cepumu biezuma.
  4. Dekorē ar izkausētu šokolādi un cukura dekoriem. Kar eglītē un bauda burvīgo svētku smaržu.

Komentāri: