Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
CEPTAS REŅĢU FILEJAS AR TARTARA MĒRCI
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
24 reņģu filejas
buntīte diļļu
svaiga citrona miziņa no 1 vesela citrona
sāls
milti
eļļa cepšanai
MĒRCEI
4 ēdamkarotes smalki sagrieztu marinētu gurķīšu
1 ēdamkarote smalki sagrieztu marinētu kaperu
5 ēdamkarotes majonēzes
½ smalki sagriezta sīpola
½ buntītes sagrieztu svaigu pētersīļu
sula no ½ citrona
melnie pipari
½ ēdamkarotes cukura
Pagatavošana
Pagatavo mērci. Bļodā liek marinētos gurķīšus, marinētos kaperus, sīpolus, pētersīļus, citronu sulu, majonēzi, cukuru un melnos piparus pēc garšas, un visu samaisa.
Citā bļodā liek apmēram 5 ēdamkarotes miltu, smalki sagrieztas dilles no 2/3 buntītes un rīvētu citrona miziņu. Samaisa.
Cep reņģes. Katru reņģu fileju apviļā sagatavotajā miltu maisījumā un liek cepties sakarsētā pannā ar eļļu, līdz abas filejas puses ir zeltaini brūnas.
Pasniedz ar tartara mērci un pārbērtām smalki sagrieztām dillēm no atlikušās buntītes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Ļoti vienkārši un gardi. Ēdām kopā ar rukolas salātiem.