Uzkarsē cepeškrāsni līdz 100°C (ventilatora režīms) temperatūrai. Uz pannas izklāj cepamo papīru.
Olu baltumus ar sāli sāk kult mikserī ātrākajā režīmā, līdz iegūst gaisīgas putas. Tad pakāpeniski pievieno cukuru un turpina kult, līdz masa kļūst stingra, gluda un spīdīga. Beigās iemaisa kartupeļu cieti un etiķi, viegli iecilājot.
Gatavo masu liek konditorejas maisiņā uzspiež formas vai masu liek ar karoti un veido mazas Pavlovas uz pannas.
Cep apmēram 1 stundu, līdz tās no ārpuses ir stingras, bet iekšpusē vēl nedaudz mīkstas.
Gatavo citronu krēmu. Nelielā bļodiņā samaisa citronu sulu, miziņu, sviestu, cukuru, olu dzeltenumus. Bļodiņu liek uz katliņa, kurā ir nedaudz verdošs ūdens, un maisot karsē, līdz krēms sabiezē. Krēmu atdzesē ledusskapī, līdz tas ir sastindzis.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: