Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Ceptas auzu pārslas
Viegla
līdz 1 h, līdz 30 min
5 personām
Viens no ašākajiem, trendīgākajiem un vienkāršākajiem desertiem arī mūsu recepšu kanālā. Ceptas auzu pārslas – šoreiz vegānā versijā! 🙂 #piegalda
Sastāvdaļas
2 banāni
150 g auzu pārslu
1 ēdamkarote kļavu sīrupa
40 g zemesriekstu sviesta
100 g šokolādes
1,5 tējkarotes cepamā pulvera
sāls
150 ml mandeļu piena
svaigas ogas un saldējums pasniegšanai
Pagatavošana
Banānus saspaida ar dakšiņu.
Pievieno pārējās sastāvdaļas, un visu samaisa.
Liek iepriekš ietaukotās formiņās (vai vienā lielā), un cep līdz 200 ºC temperatūrai uzkarsētā krāsnī 25–30 minūtes.
Komentāri: