Ceptas auzu pārslas

Viegla
līdz 1 h, līdz 30 min
5 personām

Viens no ašākajiem, trendīgākajiem un vienkāršākajiem desertiem arī mūsu recepšu kanālā. Ceptas auzu pārslas – šoreiz vegānā versijā! 🙂 #piegalda

Sastāvdaļas

  • 2 banāni
  • 150 g auzu pārslu
  • 1 ēdamkarote kļavu sīrupa
  • 40 g zemesriekstu sviesta
  • 100 g šokolādes
  • 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
  • sāls
  • 150 ml mandeļu piena
  • svaigas ogas un saldējums pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Banānus saspaida ar dakšiņu.
  2. Pievieno pārējās sastāvdaļas, un visu samaisa.
  3. Liek iepriekš ietaukotās formiņās (vai vienā lielā), un cep līdz 200 ºC temperatūrai uzkarsētā krāsnī 25–30 minūtes.
  4. Pasniedz ar svaigām ogām un saldējumu.