Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
viesis
Cepta zivs ar saldā krējuma, mārrutku putām un gardu biešu piedevu
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
butes liemenis 0,500 g
2 bietes
saldais krējums 35% 200 ml
mārrutki klasiskie
olas
rīsi
No virtuves krājumiem:
sāls
malti melnie pipari
5 ēdamkarotes miltu
eļļa cepšanai
folija cepšanai
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 °C. 2 vidēji lielas bietes noskalo, nemizotas ietin folijā un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī. Cep ~45 min.
2 zivs liemeņus noskalo un nosusina sausas. Katru zivi pārgriež vidū uz pusēm, uzkaisa sāli un ierīvē ar pipariem.
Olas sakuļ ar dakšu. Miltus uzber uz šķīvja.
Sakarsē pannā eļļu. Katru zivs gabaliņu iemērc olā, miltos un apcep uz pannas zeltainu.
Rīsus novāra atbilstoši instrukcijai.
Saldo krējumu 100 ml sakuļ (nepievienojot cukuru!) . Kad krējums ir sakults, pievieno pēc garšas 1-2 ēdamkarotes mārrutkus un šķipsniņu sāls.
Kad bietes ir izceptas, tās notīra un sagriež daiviņās.
Uz porciju šķīvja liek biešu daiviņas, apcepto zivi, rīsus un dekorē ar saldā krējuma/mārrutku putām.
Pasniedz karstu.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Zeppole
Krāsnī cepti jaunie kartupeļi ar asinsdesu un rabarberu čatniju
Biešu kūka ar apelsīnu
Spageti ķirbis ar “gaļas” bumbām tomātu mērcē
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: