Cepeša voks ar nūdelēm un dārzeņiem

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 500 g dārzeņu voka mikšļa
  • 100 g nūdeļu
  • 2 ēdamkarotes sezama sēklu
  • 4 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1 tējkarote sarīvēta ingvera
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 čili pipars
  • 2 tējkarotes brūnā cukura
  • 1 citrons
  • 300 g cepeša
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Nūdeles novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un atliek malā.
  2. Cepeti sagriež plānās strēmelītēs un mazliet apcep. Pievieno smalki sakapātus ķiplokus, čili un sarīvēto ingveru. Pievieno mazliet sojas mērces. Pakarsē un ļauj garšām sajaukties.
  3. Dārzeņus liek sakarsētā vokpannā un ļauj tiem atkust un izgarot liekajam mitrumam.
  4. Pannā pievieno nūdeles, pāris karotes sojas mērces un cepeša strēmelītes. Pārber ar grauzdētām sezama sēkliņām, un pasniedz karstu ar laima vai citrona daiviņu.