25 gabaliem
CEPUMIEM:
225 g sviesta istabas temperatūrā
200 g brūnā cukura
100 g baltā cukura
2 olas
1 tējkarote Dr. Oetker vaniļas pastas
400 g kviešu miltu
½ tējkarotes sodas
½ tējkarotes Dr. Oetker cepamā pulvera
šķipsna sāls
½ tējkarotes muskatrieksta
1 tējkarote kanēļa
1 tējkarote kardamona
50 g ķirbju sēklu
100 g rīvētu burkānu
70 g kokosriekstu skaidiņu
70 g kaltētu sasmalcinātu dzērveņu
KRĒMAM:
170 g krēmsiera
230 g sviesta istabas temperatūrā
sēkliņas no 1 Dr. Oetker vaniļas pāksts
100 g pūdercukura
Dr. Oetker krāsainās pērlītes dekorēšanai
Komentāri: