Šo ideju iesakām ikvienam, kuram garšo burkānu sula. Mēs mājās to regulāri spiežam, biezumu paliek pāri daudz, un šis ir viens garšīgs variants, kā tos izlietot, necepot pankūkās.
1. Burkānus smalki sarīvē. Var arī izmantot biezumus, kas palikuši pāri no sulas spiešanas. Biezumus sajauc kopā ar 3 ēdamkarotēm brūnā un 3 ēdamkarotēm baltā cukura. Noliek malā.
2. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno eļļu un vaniļas ekstraktu. 4. Miltus sajauc kopā ar kanēli un cepamo pulveri.
3. Olu masā iesijā miltu masu un samaisa viendabīgu mīklu bez kunkuļiem.
4. Burkāniem pievieno rozīnes, sajaukto mīklu un tad visu samaisa. Burkānu ir daudz, pat vairāk nekā mīkla, un tā tam jābūt.
5. Masu sapilda kēksiņu formiņās vai arī vienā lielā kūkas formā un cep 180 °C temperatūrā 50 minūtes. Pirms ēšanas kādu laiku atdzesē.
Burkānus smalki sarīvē. Var arī izmantot biezumus, kas palikuši pāri no sulas spiešanas. Biezumus sajauc kopā ar 3 ēdamkarotēm brūnā un 3 ēdamkarotēm baltā cukura. Noliek malā.
Olas sakuļ ar cukuru, pievieno eļļu un vaniļas ekstraktu. 4. Miltus sajauc kopā ar kanēli un cepamo pulveri.
Olu masā iesijā miltu masu un samaisa viendabīgu mīklu bez kunkuļiem.
Burkāniem pievieno rozīnes, sajaukto mīklu un tad visu samaisa. Burkānu ir daudz, pat vairāk nekā mīkla, un tā tam jābūt.
Masu sapilda kēksiņu formiņās vai arī vienā lielā kūkas formā un cep 180 °C temperatūrā 50 minūtes. Pirms ēšanas kādu laiku atdzesē.
ĻOTI LABA RECEPTE! Paldies!
Labi noder!