Bumbieri sidrā

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Bumbieri ir gardi un veselīgi, jo satur vitamīnus, minerālvielas un balastvielas. Bumbierus uzturā var droši baudīt veselīga dzīvesveida piekritēji. Pagatavojiet bumbierus vieglā ābolu sidra-kanēļa mērcē un pārsteidziet savus mīļos!

Sastāvdaļas

  • 4 vidēji lieli bumbieri
  • 500 ml ābolu sidra
  • 1 citrons
  • 2 ēdamkarotes muskavado cukura
  • 1 tējkarote kanēļa
  • šķipsniņa malta kardamona
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes

Pagatavošana

  1. Bumbierus nomizo, liek katliņā un pārlej ar sidru. Pievieno rīvētu citrona miziņu, citrona sulu, cukuru, kardamonu un kanēli. Uz nelielas liesmas vāra ~ 20-25 minūtes.
  2. Cieti samaisa ar 15 ml auksta ūdens un pievieno sidram. Izslēdz liesmu.
  3. Bumbierus pasniedz siltus, ar aukstu saldējumu un pārkaisītus ar rīvētām citrona miziņām.