Bumbieri ir gardi un veselīgi, jo satur vitamīnus, minerālvielas un balastvielas. Bumbierus uzturā var droši baudīt veselīga dzīvesveida piekritēji. Pagatavojiet bumbierus vieglā ābolu sidra-kanēļa mērcē un pārsteidziet savus mīļos!
Sastāvdaļas
4 vidēji lieli bumbieri
500 ml ābolu sidra
1 citrons
2 ēdamkarotes muskavado cukura
1 tējkarote kanēļa
šķipsniņa malta kardamona
1 tējkarote kartupeļu cietes
Pagatavošana
Bumbierus nomizo, liek katliņā un pārlej ar sidru. Pievieno rīvētu citrona miziņu, citrona sulu, cukuru, kardamonu un kanēli. Uz nelielas liesmas vāra ~ 20-25 minūtes.
Cieti samaisa ar 15 ml auksta ūdens un pievieno sidram. Izslēdz liesmu.
Bumbierus pasniedz siltus, ar aukstu saldējumu un pārkaisītus ar rīvētām citrona miziņām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: