Bumbieri ir gardi un veselīgi, jo satur vitamīnus, minerālvielas un balastvielas. Bumbierus uzturā var droši baudīt veselīga dzīvesveida piekritēji. Pagatavojiet bumbierus vieglā ābolu sidra-kanēļa mērcē un pārsteidziet savus mīļos!
Sastāvdaļas
4 vidēji lieli bumbieri
500 ml ābolu sidra
1 citrons
2 ēdamkarotes muskavado cukura
1 tējkarote kanēļa
šķipsniņa malta kardamona
1 tējkarote kartupeļu cietes
Pagatavošana
Bumbierus nomizo, liek katliņā un pārlej ar sidru. Pievieno rīvētu citrona miziņu, citrona sulu, cukuru, kardamonu un kanēli. Uz nelielas liesmas vāra ~ 20-25 minūtes.
Cieti samaisa ar 15 ml auksta ūdens un pievieno sidram. Izslēdz liesmu.
Bumbierus pasniedz siltus, ar aukstu saldējumu un pārkaisītus ar rīvētām citrona miziņām.
Komentāri: