Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Brusketas ar plūmēm un zemenēm
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Garda un ļoti vasarīga uzkoda. Iespējams kādam vītināta šķiņķa un ogu savienojums liksies neierasts, bet tas ir ļoti atsvaidzinošs, noteikti ir vērts pamēģināt!
Sastāvdaļas
1 neliela tumšā bagete
4 lielas zemenes
2 plūmes
2 tējkarotes medus
4 plānas šķēlītes vītināts šķinķis
Citronpipari
Melnie pipari
Balzamiko krēms
Pagatavošana
Maizi sagriež vidēji biezās šķēlēs, mazliet apslaka ar olīveļļu un nograuzdē.
Plūmes nomazgā, sagriež daiviņās un mazliet apcep, pievienojot citronpiparus. Ja plūmes šķiet pārāk skābas, tām var pievienot cukuru un uz pannas nokaramelizēt.
Zemenes sagriež ripiņās.
Uz grauzdētām maizes šķēlītēm kārto plūmes vai zemenes, pāri liekot vītināta šķinķa škēlīti.
Uz katras maizītes uzber svaigi maltus melnos piparus, uzpilina medu un balzamiko krēmu.
Komentāri: