Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Uģis Veits
Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Brokastu tosts ar bekonu, avokado un kivi–gurķu salsu
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
250 g tostermaizes
280 g bekona
2 avokado
sula no ½ laima
KIVI SALSAI
2 kivi
1 vidējs gurķis
½ tējkarotes čili pārslu vai svaigs čili
1 buntīte kinzas
sula no ½ laima
1–2 zariņi piparmētras
1–2 lociņi
Pagatavošana
Kivi un gurķi nomizo. Gurķi sagriež 4 daļās un izņem sēklas. Kivi un gurķi sagriež smalkos kubiņos.
Notīra piparmētru no kātiņiem un smalki sakapā kopā ar lociņiem un kinzu.
Piespiež laima sulu, iejauc čili pārslas kopā ar kivi un gurķiem.
Avokado iztīra un piespiež laima sulu, pievieno sāli.
Tostermaizi grauzdē vai apcep sviestā, uz pannas apcep bekonu. Uz maizes kārto avokado, bekonu un salu.
Jūs varētu interesēt
BEŠAMELA MĒRCE
Brīvdienu skābmaizes sendvičs
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: