Brokastu maizītes franču stilā – RABANADA

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 glāze piena
  • 4-6 šķēles tostermaizes
  • 1 sakulta ola
  • 3 ēdamkarotes eļļas cepšanai
  • 1/2 tējkarote kanēļa
  • 1 ēdamkarote cukura

Pagatavošana

  1. Pienu ielej lēzenā trauciņā.
  2. Kanēli sajauc ar cukuru.
  3. Olu iesit trauciņā un sakuļ ar dakšu.
  4. Grauzdētās maizes šķēlītes iemērc pienā un apvārta olā.
  5. Pannā uzkarsē eļļu un cep maizītes no abām pusēm skaisti zeltainas.
  6. Pasniedz karstas, pārkaisītas ar kanēļa/cukura maisījumu.

Komentāri: