Gatavo kartupeļu pankūku masu. Sarīvē nomizotus kartupeļus, tos noskalo aukstā ūdenī un nospiež lieko mitrumu. Pievieno sāli, piparus, olas, kviešu miltus un maisa, līdz masa kļūst viendabīga.
Cep pankūkas. Katra vafeļu panna ir nedaudz citādāka, tādēļ jāskatās ir individuāli pēc tā, kad pankūkas ir zeltaini brūnas. Lai kartupeļu pankūkas būtu kraukšķīgākas, vafeļu pannu iesmērē ar sviestu.
Kārto brokastu kartupeļu pankūkas. Apakšējo pankūku pārsmērē ar majonēzes un krējuma mērci, kārto cūkgaļas šķiņķi, holandes siera šķēles un no vienas puses ceptu olu, kas pārkaisīta ar sāli. Visu pārkaisa ar smalki sagrieztiem lokiem un cepta bekona drumstalām (pēc izvēles). Pa virsu kārto otru kartupeļu pankūku.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Labvakar! Nopietni, broksatīs 400g ceptu kartupeļu ar majonēzīti un bekonu?