Brieža gaļa, sautēta Melnajā balzamā un glazēta šokolādē
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
100 g brieža muguras karbonādes
150 g Melnā balzama
30 g melnās šokolādes
pāris šķēles rupjmaizes, uz kā kārtot gaļu
biešu dīgsti
Pagatavošana
Brieža muguras karbonādi sagriež 2 x 2 x 2 cm lielos kubiņos, apber ar sāli un pipariem un strauji apcep katliņā.
Plīts liesmu samazina līdz minimumam, un pielej klāt Melno balzamu, lai tajā sautējas brieža gaļa. Ja viss jau izvārījies, var pieliet nedaudz ūdens. Pēc aptuveni 30 minūtēm pievieno melno šokolādi, lai tā izkūst. Izgriež no rupjmaizes aplīšus, liek uz tiem biešu dīgstus, pa virsu liek brieža gabaliņus.
Atlikušo rupjmaizi pamērcē mērcē, kas palikusi katliņā, un uzreiz apēd.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: