Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
BLOSSA-SUN
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
60 ml
Blossa Silver Rum
120 ml ābolu sulas
20 ml ingvera liķiera
Koskenkorva Ginger
ābola šķēles
kanēļa standziņa
Pagatavošana
Visas sastāvdaļas uzkarsē līdz apmēram 80 °C temperatūrai.
Ielej krūzē un dekorē ar ābola šķēlēm un kanēļa standziņu.
Jūs varētu interesēt
POPKORNS AR KARAMELI VAI VEGĀNU SIERA GARŠU
MARINĒTAS CEPTAS PAPRIKAS MĒRCE
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: