Biezpiena un banānu pudiņš

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 300–350 g biezpiena
  • 4 banāni
  • 250 ml piena (var izmantot augu dzērienu)
  • 1 paciņa “Selga” cepumu ar banānu garšu
  • 6 gabaliņi zemesriekstu šerbeta
  • 1 ēdamkarote kanēļa
  • sezonas ogas vai augļi pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Cepumus sablendē vai sasmalcina drupačās. Sasmalcina arī šerbetu.
  2. Blenderī samaļ biezpienu ar banāniem, pienu un kanēli. Masai vajadzētu būt skābā krējuma konsistencē.
  3. Glāzēs liek kārtu pa kārtai cepumus, biezpiena masu, šerbetu, biezpiena masu un atkal cepumus.
  4. Virsū nedaudz pārkaisa cepumus un dekorē ar ogām.