Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Jana Medova
Biezpiena un banānu pudiņš
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
300–350 g biezpiena
4 banāni
250 ml piena (var izmantot augu dzērienu)
1 paciņa “Selga” cepumu ar banānu garšu
6 gabaliņi zemesriekstu šerbeta
1 ēdamkarote kanēļa
sezonas ogas vai augļi pēc izvēles
Pagatavošana
Cepumus sablendē vai sasmalcina drupačās. Sasmalcina arī šerbetu.
Blenderī samaļ biezpienu ar banāniem, pienu un kanēli. Masai vajadzētu būt skābā krējuma konsistencē.
Glāzēs liek kārtu pa kārtai cepumus, biezpiena masu, šerbetu, biezpiena masu un atkal cepumus.
Virsū nedaudz pārkaisa cepumus un dekorē ar ogām.
Jūs varētu interesēt
RED – TOMMY’S MARGARITA
Steika sviestmaize ar spinātu pesto un grilētiem dārzeņiem
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: