Saulespuķu sēklas un mandeles apgrauzdē līdz 170 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 8–10 minūtes, līdz tās ir zeltaini brūnas. Atdzesē un sagriež mazākos gabalos.
Biezpienu sajauc ar skābo krējumu, pievieno citronu sulu un sāli pēc garšas. Redīsus, gurķus un zaļumus sagriež.
Uz biezpiena kārto dārzeņus, zaļumus, sēklas un riekstus. Pārlej ar olīveļļu un pārber jūras sāli.
Labas brokastis! Gan bribētu redzēt to mežonīgo apetīti, kuru gribētos apmierināt ar tādu daudzumu krējuma pie tik maza daudzuma biezpiena. Proporcija pareiza? Un kam tās sēklas piena produktam ar dārzeņiem? Smukāk liekas?
Labas brokastis! Gan bribētu redzēt to mežonīgo apetīti, kuru gribētos apmierināt ar tādu daudzumu krējuma pie tik maza daudzuma biezpiena. Proporcija pareiza? Un kam tās sēklas piena produktam ar dārzeņiem? Smukāk liekas?