Ikvienā latviešu mājā labi pazīstamais deserts iegūst atsvaidzinošu garšu, pievienojot mazliet vairāk citrona, un kļūst krāšņāks, izmantojot magoņu sēkliņas. Kopā ar biezpienu tie ir ļoti saderīgs ansamblis.
Sablendē biezpienu. Ja nav blendera, to var arī samalt gaļas maļamajā mašīnā vai samīcīt.
Biezpiena masā iemaisa skābo krējumu, pievieno olas, cukuru, citronu sulu, citronu miziņas un magones. Visu kārtīgi samaisa. Pievieno mannu, izmaisa.
Cepamo veidni ietauko ar sviestu, un ielej tajā biezpiena masu.
Pa virsu liek 3 plānas citrona šķēlītes, un cep 200 °C temperatūrā ~ 25 minūtes.
priekš manis par citronīgu.un slikti turējās kopā