Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Biešu čipsi
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
3 bietes
1 tējkarote ķiploku sāls
2–3 ēdamkarotes olīveļļas
Pagatavošana
Bietes nomazgā un nomizo. Ar virtuves mandolīnas vai ļoti asa naža palīdzību sagriež tās ļoti plānās šķēlītēs.
Nelielā traukā bietes vienmērīgi sajauc ar olīveļļu tā, lai tās būtu ietaukotas no visām pusēm.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 150 °C temperatūrai. Biešu šķēlītes kārto uz cepamā papīra un uz 10–15 minūtēm liek krāsnī. Pēc tam apgriež uz otru pusi un cep vēl 5 minūtes, kamēr tās kļuvušas kraukšķīgas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Ļoti garšīgi, bet es cepu 30 min no vienas puses 150 grādos. Griezu ar rīvi.