BEKONA TĪTENĪŠI

Viegla
līdz 30 min
6 personām

Sastāvdaļas

  • 16 šķēles bekona
  • 16 cīsiņi pēc izvēles
  • 100 ml kļavu sīrupa
  • sula no ½ citrona
  • 20 ml asās mērces

Pagatavošana

16 tītenīšiem

  1. Katru cīsiņu ietin vienā šķēlē bekona un sasprauž ar zobu bakstāmo. Liek cepties cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā, līdz bekons kļuvis zeltaini brūns. Izņem zobu bakstāmos.
  2. Pannā lej kļavu sīrupu, citronu sulu, aso mērci un karsē līdz vārīšanās temperatūrai. Maisot karsē vēl 10 minūtes, tad pievieno ceptos bekona tītenīšus.
  3. Viegli apmaisa, līdz visi tītenīši ir vienmērīgi noklāti ar sīrupu, un pasniedz.