BEKONA SVIESTMAIZES AR RUKOLU

2 personām

Sastāvdaļas

  • 8 tostermaizes
  • 200 g Čedaras siera
  • 130 g NOO Cepeškungs karsti kūpināta brokastu bekona
  • 50 g Krievijas siera
  • 60 g mīksta sviesta
  • 20 g svaigas rukolas

Pagatavošana

  1. Visām tostermaizēm vienu pusi bagātīgi apziež ar sviestu.
  2. Visas maizītes apgriež otrādi, ar sviestu uz leju, tad uz katras izkārto Čedaras siera šķēlītes, bekona šķēli, apber ar rīvētu Krievijas sieru un virspusē liek nedaudz rukolas.
  3. Katras divas maizītes uzmanīgi saliek kopā ar pildījuma pusēm, tad liek uz sakarsētas pannas, nedaudz no augšas piespiež un lēni gatavo no katras puses tā, lai ārpuse ir apbrūnējusi un siers iekšpusē paspējis izkust.

Komentāri: