Labāk pazīstama kā Našķoties Zane. 2019. gada Zane sarakstīja savu pirmo grāmatu “Našķoties”, kas izrādās konkrētā gada pirktākās grāmata Latvijā. Zanes receptes visbiežāk ir vienkāršas, viegli atkārtojamas un tādas, kas vienmēr izdosies. Tipiskākie ēdieni ir tieši komfortēdieni- gan sāļi, gan saldi.
BEKONA SVIESTMAIZES AR RUKOLU
2 personām
Sastāvdaļas
8 tostermaizes
200 g Čedaras siera
130 g NOO Cepeškungs karsti kūpināta brokastu bekona
50 g Krievijas siera
60 g mīksta sviesta
20 g svaigas rukolas
Pagatavošana
Visām tostermaizēm vienu pusi bagātīgi apziež ar sviestu.
Visas maizītes apgriež otrādi, ar sviestu uz leju, tad uz katras izkārto Čedaras siera šķēlītes, bekona šķēli, apber ar rīvētu Krievijas sieru un virspusē liek nedaudz rukolas.
Katras divas maizītes uzmanīgi saliek kopā ar pildījuma pusēm, tad liek uz sakarsētas pannas, nedaudz no augšas piespiež un lēni gatavo no katras puses tā, lai ārpuse ir apbrūnējusi un siers iekšpusē paspējis izkust.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: