Bekonā ietīts cepts Kamambēra siers ar zemenēm

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 2 mazie Kamambēra siera ritulīši
  • 2 iepakojumi bekona
  • 2 tējkarotes medus
  • svaigs rozmarīns
  • bagete
  • zemenes un zemeņu ievārījums pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Kamambēra siera ritulīšiem uzliek pa virsu 1 tējkaroti medus, pārkaisa ar svaiga rozmarīna lapiņām un ietin bekonā.
  2. Liek cepamajā traukā un cep līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā krāsnī 20 minūtes, līdz bekons ir zeltains un siers iekšpusē izkusis.
  3. Pasniedz ar apgrauzdētu bageti, svaigām zemenēm un zemeņu ievārījumu.

Komentāri: