Liellopu gaļu nosusina un sagriež aptuveni 5 x 5 cm lielos kubos. Tajā pašā katlā, kur cepās bekons, visus gaļas gabaliņus apcep no visām pusēm, lai kļūst brūni. Atliek malā.
Tajā pašā katlā apcep ripās sagrieztus burkānus, sīpolu un saspiestas ķiploka daiviņas.
Tad dārzeņiem pievieno bekonu un apceptos liellopu gaļas gabaliņus. Visam pievieno sāli, piparus, uzliek vāku un sakrata. Pievieno miltus un vēlreiz sakrata.
Gaļai un dārzeņiem sautējamā katlā pievieno buljonu, sarkanvīnu, tomātu pastu, 2 timiāna zariņus un lauru lapu. Liek virsū vāku un sutina līdz 160 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī 4 stundas.
Pa to laiku uz pannas apcep mazos sīpoliņus ar sāli un timiānu. Tad sviestā apcep četrās daļās sagrieztus šampinjonus. Pusstundu pirms gaļas cepšanas beigām tai pievieno sēnes un mazos sīpoliņus. Cep vēl pusstundu, līdz gaļa mīksta un maiga.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: