BANĀNU MAFINI AR ŠOKOLĀDI

Viegla
līdz 30 min
12 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g kviešu miltu
  • 240 g skābā krējuma
  • 60 ml eļļas
  • 1 ola
  • 2 paliela izmēra gatavi banāni
  • 40 g nesaldināta kakao pulvera
  • 200 g piena šokolādes
  • 100 g cukura
  • 2 tējkarotes Dr. Oetker vanilīna cukura
  • 2 tējkarotes Dr. Oetker cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls

Pagatavošana

  1. Bļodā ar dakšiņu samīca banānus, tiem pievieno olu, skābo krējumu, cukuru, eļļu, sāli un vanilīna cukuru.
  2. Atsevišķā bļodā samaisa miltus ar cepamo pulveri un kakao.
  3. Slapjās sastāvdaļas samaisa ar sausajām, tad ar gatavo mīklu piepilda papīra mafinu formiņas, kas izkārtotas metāla formā.
  4. Mafinus gatavo līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, mazāka izmēra mafinus – 20 minūtes, lielākus – 25 minūtes.

Komentāri: