Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Banānu krēma pudiņš
Vidēji sarežģīti
ilgāk par 2 h
6 personām
“Pie Galda!” virtuvē rosās Anna Panna, kas, atceroties bērnības garšas, gatavo Banānu krēma pudiņu. Talkā nāk Dr. Oetker ar saviem produktiem, lai gatavošana būtu ātra un garša pilnīga!
Sastāvdaļas
Dr. Oetker krējuma pudiņš
250 g saldā krējuma
180 g cepumu
60 g sviesta
3 banāni
50 g kokosriekstu skaidiņu
šokolāde
Pagatavošana
Krējuma pudiņa krēmu pagatavo pēc norādēm uz iepakojuma un atdzesē to.
Cepumus sasmalcina un sajauc kopā ar izkausētu sviestu. Katliņā, kurā kausējās sviests, apcep kokosriekstu skaidiņas. Pievieno tām šķipsnu sāls.
Saldo krējumu saputo, tam var pievienot 1–2 ēdamkarotes cukura vai pūdercukura.
Banānus nomizo un sagriež ripiņās.
Trauciņos pilda cepumus, pudiņu, putukrējumu, banānus un visu atkārto, kamēr trauciņi pilni. Dekorē ar kokosriekstu skaidiņām un šokolādes strēmelītēm.
Komentāri: