Recepte

Banānu krēma pudiņš

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģīti
ilgāk par 2 h
6 personām

“Pie Galda!” virtuvē rosās Anna Panna, kas, atceroties bērnības garšas, gatavo Banānu krēma pudiņu. Talkā nāk Dr. Oetker ar saviem produktiem, lai gatavošana būtu ātra un garša pilnīga!

Anna Panna

Autors: Anna Panna

Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi un raidījumu “Gatavo 3”, pasakot pa kādam mīļam vārdam savām “draudzenēm” kūkām, makarūniem vai kapkeikiem. Anna neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.

Sastāvdaļas

  • Dr. Oetker krējuma pudiņš
  • 250 g saldā krējuma
  • 180 g cepumu
  • 60 g sviesta
  • 3 banāni
  • 50 g kokosriekstu skaidiņu
  • šokolāde

Pagatavošana

  1. Krējuma pudiņa krēmu pagatavo pēc norādēm uz iepakojuma un atdzesē to.
  2. Cepumus sasmalcina un sajauc kopā ar izkausētu sviestu. Katliņā, kurā kausējās sviests, apcep kokosriekstu skaidiņas. Pievieno tām šķipsnu sāls.
  3. Saldo krējumu saputo, tam var pievienot 1–2 ēdamkarotes cukura vai pūdercukura.
  4. Banānus nomizo un sagriež ripiņās.
  5. Trauciņos pilda cepumus, pudiņu, putukrējumu, banānus un visu atkārto, kamēr trauciņi pilni. Dekorē ar kokosriekstu skaidiņām un šokolādes strēmelītēm.

Komentāri:

Jūsu komentārs: