Banānu krēma pudiņš

Vidēji sarežģīti
ilgāk par 2 h
6 personām

“Pie Galda!” virtuvē rosās Anna Panna, kas, atceroties bērnības garšas, gatavo Banānu krēma pudiņu. Talkā nāk Dr. Oetker ar saviem produktiem, lai gatavošana būtu ātra un garša pilnīga!

Sastāvdaļas

  • Dr. Oetker krējuma pudiņš
  • 250 g saldā krējuma
  • 180 g cepumu
  • 60 g sviesta
  • 3 banāni
  • 50 g kokosriekstu skaidiņu
  • šokolāde

Pagatavošana

  1. Krējuma pudiņa krēmu pagatavo pēc norādēm uz iepakojuma un atdzesē to.
  2. Cepumus sasmalcina un sajauc kopā ar izkausētu sviestu. Katliņā, kurā kausējās sviests, apcep kokosriekstu skaidiņas. Pievieno tām šķipsnu sāls.
  3. Saldo krējumu saputo, tam var pievienot 1–2 ēdamkarotes cukura vai pūdercukura.
  4. Banānus nomizo un sagriež ripiņās.
  5. Trauciņos pilda cepumus, pudiņu, putukrējumu, banānus un visu atkārto, kamēr trauciņi pilni. Dekorē ar kokosriekstu skaidiņām un šokolādes strēmelītēm.