Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Balto pupiņu un vistas zupa
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
2 vistas šķiņķīši
1 apelsīns
1 tējkarote sāls
1,5 l ūdens
200 g konservētu balto pupiņu
200 g konservētu kukurūzu
1 cukīni
2 zariņi timiāna
1 sarkanais sīpols
1 lauru lapa
1 čili
1 laims pasniegšanai
Pagatavošana
Vispirms pagatavo buljonu. Katliņā uzvāra ūdeni, kad tas sāk virties, katlā liek vistas šķiņķīšus, uz pusēm sagrieztu čili piparu, uz pusēm pārgrieztu sīpolu, lauru lapu, sāli, timiāna zariņus un 2 šķēlītes apelsīna. Ļauj buljonam vārīties vismaz 30 minūtes.
Vistas šķiņķīšus izņem no buljona un saplūkā strēmelēs. Pārējo katliņa saturu izkāš, atstājot tikai buljonu.
Buljonā liek pupiņas, kukurūzu, stienīšos sagrieztu cukīni un saplūkātos vistas gabaliņus. Visu uzkarsē. Pasniedz karstu kopā ar laima daiviņām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: