Baklažānu ruļļi ar diviem dažādiem pildījumiem

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 4–5 baklažāni katram pildījumam,
  • 4–5 daiviņas ķiploku,
  • sāls un eļļa cepšanai

1. pildījumam:

  • 500 g saceptu sēņu,
  • 1 iepakojums Filadelfijas siera ar čili

2. pildījumam:

  • 200 g stienīšos saceptas vistas filejas,
  • 4 tomāti,
  • kinza,
  • citronu sula

Pagatavošana

  1. Baklažānus sagriež plānās šķēlēs, apkaisa ar sāli, patur 15 minūtes un tad noskalo.
  2. Bļodiņā sajauc eļļu (150 ml), pievieno izspiestas ķiploka daiviņas, sāli un samaisa.
  3. Uz grilpannas liek baklažānu šķēles, apziež ar eļļas maisījumu un cep 2–3 minūtes no katras puses.
  4. Pirmajam pildījumam: uz katras saceptās šķēles vienas maliņas uzliek sieru, piciņu sēņu un pārloka uz pusēm vai sarullē.
  5. Otrajam pildījumam: smalki sagriež saceptās vistas filejas strēmeles, sakapā zaļumus, sagriež mazos gabaliņos tomātus, ķiplokus izspiež spiednē. Pievieno 1 ēdamkaroti citronu sulas. Visu samaisa.
  6. Uz katras baklažānu šķēles uzliek zaļumu un tomātu masu, pārkaisa ar vistas gabaliņiem un aizrullē ciet.

Komentāri: