Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.
Baklažānu ruļļi ar diviem dažādiem pildījumiem
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
4–5 baklažāni katram pildījumam,
4–5 daiviņas ķiploku,
sāls un eļļa cepšanai
1. pildījumam:
500 g saceptu sēņu,
1 iepakojums Filadelfijas siera ar čili
2. pildījumam:
200 g stienīšos saceptas vistas filejas,
4 tomāti,
kinza,
citronu sula
Pagatavošana
Baklažānus sagriež plānās šķēlēs, apkaisa ar sāli, patur 15 minūtes un tad noskalo.
Komentāri: