Bagetes sendvičs

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 2 Maxima pašceptās bagetes
  • 80 g gī sviesta

 

  • 400 g liellopu gaļas antrekota
  • 5 g ķiploku
  • 4 timiāna zariņi
  • 50 g gī sviesta
  • sāls
  • eļļa

 

  • 50 g brī siera
  • 50 g redīsu

 

  • 300 g krēmsiera
  • 50 g mārrutku
  • 50 g grauzdētu lazdu riekstu
  • 30 g loku
  • sāls

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Lazdu riekstus apgrauzdē līdz 170 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 7 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni. Atdzesē un sagriež mazākos gabalos.
  2. Liellopu gaļu apber ar sāli un apsmērē ar eļļu. Apcep no abām pusēm uz sakarsētas pannas, pievieno sviestu, timiānu un ķiplokus. Atpūtina un sagriež.
  3. Maizi pārgriež gareniski uz pusēm, sasmērē ar sviestu un liek uz sakarsētas pannas apgrauzdēt.
  4. Sagriež brī sieru un redīsus šķēlēs.
  5. Krēmsieru sajauc ar mārrutkiem, lokiem, grauzdētajiem lazdu riekstiem. Sajauc un pievieno sāli pēc garšas.
  6. Abas maizes puses apsmērē ar krēmsieru, tad uz apakšējās maizes daļas liek sieru, liellopu gaļu un redīsus.